23948sdkhjf

Circle Consult indtræder i PERFAG

PERFAG, der er en erfa-gruppe om printkvalitet og –teknik, har fået Circle Consult som et nyt aktivt medlem.
Dette er en naturlig forlængelse af Circle Consult's arbejde indenfor produktionsrigtigt og højpålideligt design og virksomhedens ambition om at være del af et aktivt netværk på dette område.

- Det er en proces, som har stået på over en årrække. Vi har løbende haft kunder, der har stillet krav om, at vores design skulle leve op til forskellige standarder, men sjældent har kunderne reelt været klar over, hvad standarderne indeholdt, udtaler Lars Fox fra Circle Consult.

Øget produktforståelse
- Således har vi i denne proces løbende tilegnet os viden og erfaring. Dette ønsker vi at styrke ved at deltage i et dansk netværk, PERFAG, hvor vi kan lære og forhåbentlig også bidrage til den fortsatte udvikling indenfor dette felt blandt danske virksomheder. Vi mener, det er vigtigere end nogensinde, at holde fast i og videreudvikle den viden og kompetence, som kendetegner dansk elektronikindustri, fortsætter Lars Fox.

På grund af den stigende brug af udenlandske print-producenter og EMS'er, er det vigtigt at forstå, hvilke faktorer, der spiller ind for at opnå et succesfuldt udviklingsforløb. Dette omfatter også, hvordan man på bedste vis sikrer, at ens produkter lever op til ens forventninger gennem en formel og entydig specifikation og verifikation.

- Ved at forstå produktionsprocesserne og de områder, hvor der typisk kan opstå vanskeligheder, kan man lettere præcisere og sikre sine krav. Samtidig kan man måske også igennem et mere produktionsrigtigt design, forøge sine produkters pålidelighed, hvilket giver produktet en værditilvækst, der dermed forøger produktets konkurrenceevne, udtaler Lars Fox.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062