23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

I dag kan Electronic Supply fortælle om nye medarbejdere hos Tekpartner

Tekpartner
TekPartner oplever fortsat vækst og tadig stigende efterspørgsel på komplekse udviklingsprojekter ført til nye strategisk satsninger bl.a. inden for globale samarbejder - og et behov for at øge virksomhedens faste team af udviklingsingeniører.

Kristian Villien er ansat som hardwareudvikler med arbejdsplads på Tekpartners hovedkontor i Herlev. Her vil han være ansvarlig for udviklingen af komplicerede hardwareprojekter for danske og udenlandske kunder.

Kristian Villien er uddannet diplomingeniør fra DTU i 2005. Han har efterfølgende taget en masteruddannelse ved DTU inden for elektronik – Automotive Engineering - med fokus på kontrol og reguleringsteknik.

Kristian har 12 års erfaring inden for hard – og softwareudvikling samt teknisk support. Han har en specialiseret viden inden for RF-ID produkter, F.A.E og embeddede systemer, og har tidligere været ansat hos virksomheder som Sagio, EDT-Europe og O.J. Electronics. Hos TekPartner vil Kristian bl.a. have fokus på at styrke kundernes konkurrencesituation gennem produktoptimering, kvalitetssikring samt optimal time to market.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078