23948sdkhjf

Fionia Lighting og Senmatic i strategisk samarbejde

Et projektsamarbejde om LED-belysning til gartnerier udvikles nu til et egentligt strategisk samarbejde mellem de to virksomheder.
Samarbejdet indebærer, at Fionia Lighting flytter sin udvikling og produktion fra Odense til Senmatic DGT Volmatic i Søndersø på Fyn. De to virksomheder har samarbejdet om udvikling af LED-belysning til gartnerier, og det er dette samarbejde, der nu bygges videre på.

- Vores fokus på energibesparelse og kompetencer i softwarebaseret klimastyring gør det helt naturligt, at vi ser på mulighederne for at integrere energibesparende LED-teknologi i vores produkter, siger Torben N. Hansen, administrerende direktør i Senmatic.

Forbliver selvstændigt selskab
Direktør for Fionia Lighting, Jens Kristian Damsgaard, forklarer, at der som udgangspunkt bliver tale om to adskilte udviklingsafdelinger, men at de måske på et senere tidspunkt vil smelte sammen.

- Formålet med samarbejdet er kort og godt produktion og markedsføring af markedets bedste løsning og at fortsætte udviklingen inden for andre applikationer. Fionia Lighting vil fortsat være et selvstændigt selskab med egen ledelse og bestyrelse.

Til gengæld vil han ikke afvise, at der på et senere tidspunkt vil dukke andre fælles projekter op end de aktuelle inden for gartnerier. De to virksomheder har nemlig kig på andre områder, hvor der kan høstes synergier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078