23948sdkhjf

Proxeon droppede udenlandsk outsourcing

Det var overraskende for Odense-virksomheden, at kun danske virksomheder kunne leve op til de krav, man har til pris og kvalitet.
For godt et år siden besluttede Proxeon sig for at outsource hele sin produktion af laboratorieudstyr, og jagten på en egnet partner gik derfor ind i udlandet. Det skriver Ingeniøren.

Både svenske og tyske virksomheder blev kigget efter i sømmene, og også enkelte kinesiske underleverandører blev undersøgt, men det viste sig hurtigt, at de bedste tilbud skulle findes i Danmark.

Endte i Sønderborg
- De priser, som svenskerne kunne levere, var faktisk ikke konkurrencedygtige med dem, vi fik fra Danmark. Vi undersøgte virksomhederne i Tyskland på samme måde, fordi de også er kendt for deres kvalitet. Men de kunne heller ikke være med på priserne, forklarer driftschef Morten Bern til Ingeniøren.

I stedet endte man i Sønderborg, hvor en gruppe af mekatronik-virksomheder nu er underleverandører for Proxeon. Her fandt man det helt rigtige miks af pris og kvalitet.

Processen viste dog, at det ikke var rationelt for Proxeon at outsource hele produktionen, og montage og test foregår derfor stadig hos Odense-virksomheden selv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078