23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aastra Denmark A/S
Laurits Bach Sørensen, 33 år, er tiltrådt som administrerende direktør for it-virksomheden Aastra Denmark A/S.

Hans opgave bliver nu at udbygge Aastra Danmarks position på det danske marked for teleløsninger til virksomheder, herunder unified communications.

Allied Telesis
Allied Telesis har ansat Jonas Nyström som ny account manager nordic. Jonas Nyström har tidligere arbejdet blandt andet med ansvar for salg hos Teleste Sweden, PromaCom, Dupoint og SolarPlexus.

Allied Telesis er leverandør af netværksinfrastruktur, og leverer telefoni-, video- og datatjenester.

Automatic Syd
Automatic Syd A/S har ansat Carsten Noordman, 39 år, som salgsingeniør på Sjælland. Hans primære arbejdsopgaver bliver salg, kundepleje og tilbudsgivning, samt rådgivning og vejledning af kunderne.

Automatic Syd producerer el-tavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM- og maskinfabrikanter samt tekniske installatører.

D4B
Simon Relsted Iversen er ansat som senior account manager hos D4B.

Med Simon Relsted Iversen som ny ansvarlig for den nordiske region kan medstifter og partner Jörn Hamdorf koncentrere sig om en salgs- og marketingindsats målrettet den store tyske elektronik- og medicaldevice industri.

D4B designer og udvikler medical devices og konsumerelektronik.

Danfoss A/S
Den 51-årige svensker Björn Rosengren er netop indtrådt i Danfoss’ bestyrelse. Björn Rosengren har en M.Sc. i teknologi fra Chalmers University of Technology i Göteborg og er divisionsdirektør i Atlas Copco.

Powercharge A/S
Erling Larsen er trådt ud af bestyrelsen for Powercharge A/S. Lene Stengade er herefter indtrådt.

Powercharge A/S er en danskejet virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af batteriladere til elektriske kørestole og scootere.

Steria A/S
John Steffensen er tiltrådt som senior executive manager i Steria A/S, mens Peter Kristensen er tiltrådt som business development manager, og Lasse Granly er tiltrådt som department manager for Business Consulting & Integration.

Teletec Connect A/S
Ole Kraglund er ansat som salgschef hos Teletec Connect A/S.

Teletec Connect AB er skandinavisk distributør af professionelle elektroniske sikkerhedsprodukter indenfor indbrudsalarmer og kameraovervågning.

Terma
Anders Eldrup indtræder i bestyrelsen hos Terma. Han afløser Holger Lavesen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.047