23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bang & Olufsen A/S
Bang & Olufsens bestyrelse har indvalgt administrerende direktør Brian Petersen, Københavns Lufthavne A/S, som kommitteret medlem af bestyrelsen. Det er samtidig bestyrelsens intension at indstille Brian Petersen til nyvalg som medlem af bestyrelsen på selskabets kommende generalforsamling den 27. september 2010.

B.V. Electronic A/S
B.V. electronic A/S skifter direktør. Det sker den 1. juli, hvor Kurt G. Andersen bliver administrerende direktør og afløser Bjarne Vium.

Virksomheden arbejder med software og systemintegration i forbindelse med styring, regulering, overvågning, automatisering og processikring.

Danish Power Systems
Hans Aage Hjuler er udpeget til administrerende direktør og CEO i Danish Power Systems, der udvikler brændselsceller. Han kommer fra Novo Nordisk. Desuden er Thomas Steenberg udnævnt til teknisk direktør og CTO.

Delpro A/S
Det landsdækkende el-entreprenør- og serviceselskab Delpro A/S har fået ny bestyrelsesformand. Den hidtidige næstformand Lars Lorensen har overtaget topposten, mens den hidtidige formand, Ole Balle Pedersen, efter ti år har valgt at trække sig.

Delpro A/S udfører rådgivning, projektering, montage og service primært for danske og udenlandske el- og teleselskaber

Ingeniørforeningen Danmark (IDA)
Interesseorganisationen Ingeniørforeningen Danmark (IDA) har fået ny formand. 38-årige Frida Frost, der tidligere har været formand for Polyteknisk Forening på Danmarks Tekniske Universitet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109