23948sdkhjf

Logimatic polstrer sig med frasalg

Logimatic Holding har solgt deres MARS-forretning til britiske Aveva. Til videreførelse af forretningen i Aalborg etablerer Aveva et nyt selskab, Aveva Denmark A/S.
Grimur Lund ansættes som direktør hos Aveva Danmark, og Troels Severinsen bliver ny direktør for Logimatic Holding. Lars Francke Riisberg, som hidtil har været ansvarlig for MARS-forretningen i Logimatic Gruppen fortsætter i en tilsvarende stilling i Aveva.

Alle nuværende MARS-medarbejdere i Aalborg fortsætter deres beskæftigelse i det nye selskab, som indenfor Aveva bliver ”center of excellence” indenfor projektstyring og logistik

Stor koncern giver nye muligheder
Aveva er en af verdens førende leverandører af design- og it-løsninger til proces- og den maritime industri. Koncernen har ca. 800 ansatte og omsatte i netop afsluttet regnskabsår ca. 1,3 mia. kr.

MARS-forretningen vil blive lagt sammen med Aveva’s Enterprice forretning og integreret med deres øvrige løsninger. Tilsammen skabes dermed ”world class” PLM og ERP platform til de udvalgte markedssegmenter.

- Vi glæder os til en fremtid sammen med Aveva, som på alle måder er den perfekte partner. Vi har i væsentlighed den samme kundekreds og har ofte haft et tæt samarbejde, hvilket forenkler den kommende integration af vores medarbejderstab i Aveva’s globale organisation. For os har det haft afgørende betydning at sikre en god fremtid for vores medarbejdere, hvor de nu får mulighed for at udvikle deres kompetencer og udvikle karrierer i en international organisation, siger Grimur Lund.

Kigger på opkøbsmuligheder
Logimatic etablerer samtidigt et nyt selskab Logimatic Solutions A/S, som overtager produkterne LOGIHOLD, som er et vedligeholdssystem til rederier og industri, RENOMATIC en administrativ løsning til affaldsselskaber samt konsulentforretning til udvikling af kundespecifikke løsninger. Michael Paarup udnævnes til direktør for Logimatic Solutions.

Logimatic gruppen beskæftiger over 60 medarbejdere og har allerede planer om etablering af nye forretninger. Troels Severinsen udtaler:

- Efter frasalg af MARS står Logimatic gruppen økonomisk stærkere end nogensinde før, og vi vil holde øje med potentielle opkøbsmuligheder samt etablering af nye forretninger. Vi har flere stærke produkter og ydelser, som alle har stort potentiale for videre vækst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094