23948sdkhjf

Dansk producent af kaffeautomater afskediger 300

Wittenborg i Odense, der er ejet af N&W Global Vending, flytter produktionen af mad- og drikkevareautomater til Italien.
Fyn mister 300 arbejdspladser, nu hvor Wittenborg-automater fremover skal fremstilles i Valbrembo i Italien.

- Jeg beklager dybt de konsekvenser, det har for medarbejderne og deres familier. Vi har ikke travlt, og vil gøre hvad vi kan for at hjælpe folk videre, siger fabrikschef Henrik Schmidt til Fyens Stiftstidende.

Nødt til at handle
Flytningen skal styrke Wittenborgs position på markedet, reducere omkostninger og tilpasse produktionen til fremtidens udvikling.

- Desværre har den internationale finanskrise også påvirket N&W, og virksomheden er nødt til at handle herefter. Produktionen af Wittenborg-automater er planlagt at skulle flytte til vores italienske faciliteter, hvor Wittenborgs udviklingsafdeling allerede er placeret, siger Henrik Schmidt til avisen.

Flytningen vil ske gradvist, og ledelsen vil hurtigst muligt påbegynde forhandlinger med de pågældende fagforeninger.

Virksomheden blev startet i 1924 af Alexander Wittenborg - en blikkenslager fra Odense, som lavede verdens første salgsautomat. Produkterne omfatter blandt andet automater til varme og kolde drikke, til snacks og fødevarer samt automatløsninger til hoteller og restauranter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078