23948sdkhjf

Studerende skal i forskningslejr hos B&O

Innovation, forskning og udvikling. Det er ingredienserne i den internationale forsknings- og udviklingslejr, som B&O og Ingeniørhøjskolen i Århus arrangerer for studerende fra hele Europa i sommerferien.
35 design- og ingeniørstuderende og fem gymnasieelever er i år blevet udvalgt til at slippe deres talenter løs, når B&O arrangerer Innovation Camp i tæt samarbejde med Ingeniørhøjskolen i Århus.

Igennem tre uger skal deltagerne arbejde med innovationsprocesser, prototyper, teknologi og design, ligesom der undervejs vil være en række oplæg om blandt andet idegenerering og innovation.

Første gang gymnasieelever er med
Innovation Camp bliver afviklet i B&O’s hovedkvarter i Struer fra mandag den 28. juni og tre uger frem. Deltagerne kommer fra universiteter i Polen, England, Portugal, Tjekkiet, Holland, Ingeniørhøjskolen i Århus samt fra Science Class på Struer Gymnasium. Camp’en finansieres af både Ingeniørhøjskolen i Århus, B&O og af EU.

Det er altså ikke kun nationaliteter og fag, der bliver blandet godt og grundigt på Innovation Camp. Også uddannelsesniveauet blandt de studerende er denne gang forskelligt, da fem gymnasieelever, som noget nyt, også deltager på lige fod med de andre studerende.

Deltagerne får udleveret et oplæg til et koncept, som de derefter gruppevis og i et tværfagligt samarbejde skal udvikle til et egentligt bud på et koncept. Så der bliver brug for de gode ideer, som måske kan inspirere til nogle af fremtidens projekter.

Skærper interessen for naturvidenskab
Forskningschef hos B&O, Søren Bech, glæder sig over interessen blandt de internationale studerende, som ønsker at prøve kræfter med innovation og udvikling i et spændende fagligt miljø:

- Det er spændende for en innovationsdrevet virksomhed som B&O at få input fra de talentfulde studerende til mulige, fremtidige projekter. Og det er ekstra spændende, at vi i år har mulighed for at inddrage gymnasieelever og dermed forhåbentlig øge interessen for de naturvidenskabelige fag. Innovation Camp giver desuden B&O mulighed for at introducere de studerende til et innovativt forskningsmiljø og på den måde åbne deres øjne for den faglighed, der eksisterer i virksomheden.

B&O har en lang tradition for at samarbejde med universiteter, forskningsmiljøer og andre virksomheder i forbindelse med grundlæggende forskningsspørgsmål, ligesom virksomheden har en række konkrete forsknings- og udviklingssamarbejder med universiteter i både ind- og udland.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125