23948sdkhjf

Prevas hjælper MSE Weibull med hurtig produktudvikling

Det svenske udviklingshus fik en ordre, der gik ud på at udvikle et nyt elektronikkort til MSE Weibull.
MSE Weibull er en svensk elektronikproducent, der blandt andet udvikler simulatorer til træning og uddannelse til det militære og civile marked.

Da de havde brug for en partner, der kunne udvikle et elektronikkort samt software til en lille og strømbesparende OLED-skærm, valgte de at samarbejde med Prevas.

Udviklede også software
- Løsningen blev udviklet på meget kort tid, hvilket gjorde det muligt for os at levere vores produkt til tiden. Dette er meget vigtigt for os, og under projektets gang viste Prevas, at de kunne holde en presset tidsplan trods de uforudsete udfordringer, som altid opstår i et produktudviklingsprojekt af denne slags, siger Johan Schmitz, markedschef hos MSE Weibull.

OLED-skærmen bruges i dag i flere af MSE’s avancerede simulatorer og har en opløsning på 1.280x1.024 pixel på et areal på kun 15x12 mm. I Prevas’ opgavebeskrivelse indgik også at udvikle software til processoren og FPGA’en, som sidder i elektronikkortet.

- Takket være et meget tæt samarbejde med MSE Weibull, hvor flere præcist overvejede konstruktionsbeslutninger blev taget i begyndelsen af projektet, kunne vi levere løsningen inden for den korte tid, som var til rådighed, siger Jonas Mann, forretningsområdechef for Produktudviklin i Prevas.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079