23948sdkhjf

Out-sider køber elektronikvirksomhed

Byrumsinventarfirmaet out-sider A7s overtager konkursboet efter solcelle- og elektronikvirksomheden Faktor 3.

Faktor 3 har eksisteret siden 2006 – først som design- og solcellevirksomhed – men i de seneste tre år som solcelle- og elektronikvirksomhed.

I Faktor 3s portefølje finder man solcelle-løsninger til det offentlige rum, som for eksempel solcelledrevne lysenheder til den prisbelønnede Nørreport Stations cykelparkering samt solcelledrevne tasker til hjemløse.

Desværre har Faktor 3 for nyligt måtte stoppe alle aktivtier og via en konkurs har Out-sider altså overtaget alle rettigheder, produkter, lagre med mere. 

Overtagelsen kommer lidt i forlængelse af det samarbejde, der har været mellem de to firmaer. Out-side har i gennem flere år arbejdet med solcelledrevet lys integreret i byrumsmøbler og har i det forgangne år benyttet sig af Faktor 3s produkter.

- Med Out-siders køb af aktiviteterne i Faktor 3, vil Out-sider opnå en endnu stærkere position på byrumsmarkedet og vil manifestere sig som stærkeste nordiske leverandør af byrumsinventar med kombinationen af design og teknologi, skriver virksomheden i en kortfattet meddelelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094