23948sdkhjf

Coromatic Group overtager svensk producent af nødstrømsanlæg

Den nordiske it-koncern overtager Skandinaviska Kraftprodukter AB i Halmstad.
Coromatic Group udbyder blandt andet leverancer af komplette serverrum, strømforsyning, konsulenttjenester og service. Gennem købet af Skandinaviska Kraftprodukter AB, vil Coromatic Group udvide sit tilbud til kunderne inden for netop nødstrøm.

- Dette opkøb giver os nye kompetencer og ressourcer til at udbyde helhedsløsninger og ikke mindst øge koncernens udbud af løsninger til nødstrøm på nordisk plan. Vi ser udvidelsen som en strategisk satsning, der vil komme til at gavne både vores koncern og vores kunder, siger Maths Waxin, koncernchef i Coromatic Group.

Stærkere i Danmark
Coromatic Group har arbejdet tæt sammen med Skandinaviska Kraftprodukter AB i over tyve år, og virksomheden har været underleverandør i flere af Coromatic Groups projekter med nødstrømsanlæg. Efter overtagelsen kommer Skandinaviska Kraftprodukter AB til at drives som tidligere, og virksomheden vil fortsat have hovedsæde i Halmstad.

I Danmark repræsenteres Coromatic-løsningerne ved Scanpocon i Odense. Scanpocon blev i 2008 en del af Coromatic Group

- Vi ser en stor vækst på markedet i Danmark for sikre serverrum, der lader virksomhedsledelserne sove trygt om natten uden bekymringer for nedbrud, brand, vandskader eller andre hændelser, der kan betyde tab af data eller sætte virksomheden ud af drift i en periode, siger Lars Baun Sørensen, administrerende direktør for Scanpocon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078