23948sdkhjf

Solidt overskud hos OJ Electronics

Sønderborg-virksomheden har klaret sig igennem krisen med sorte tal. Nu skal der sættes ekstra turbo på udviklingsarbejdet.
I alt nåede OJ Electronics en omsætning på 180 mio. kr. i 2009/2010, hvilket svarer til en tilbagegang på 25 mio. kr. Der var også tilbagegang i overskuddet før skat, der endte på 10,4 mio. kr. mod 16,9 mio. kr. i 2008/2009. Det skriver Børsen.

Administrerende direktør Erik Damsgaard forventer dog, at OJ Electronics begynder at vokse igen i 2010/2011. Målet er en omsætning på 200 mio. kr. og en overskudsgrad på 7,1 %, og den vækst skal blandt andet komme via øget produktudvikling.

Ansætter igen
- Vi skal primært hente væksten ved at erobre markedsandele på eksisterende markeder. Desuden skal væksten hentes ved, at vi bliver ved med at bruge betydelige ressourcer på udvikling af produkter, som giver maksimal komfort med mindst mulig forbrug af energi. For os er bæredygtighed en vigtig forretningstilgang. Det er en tilgang til hele vores forretning, som vil styrke os, vores kunder og miljøet globalt, udtaler Erik Damsgaard til Børsen.

I 2009/2010 blev der brugt 19 mio. kr. på udvikling i OJ Electronics, og virksomheden er nu i gang med at sætte ekstra turbo på udviklingsarbejdet med ansættelse af nye medarbejdere. Det sker efter, at man sidste år var nødsaget til at afskedige næsten 20 % af medarbejderstaben.

OJ Electronics udvikler og producerer styresystemer til gulvvarme, varme og ventilation. Specielt inden for gulvvarme og ventilation vil udviklingsarbejdet bliver styrket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078