23948sdkhjf

IoT-virksomhed: Sønderborg skal være hjemsted for grønne ingeniører

De grønne hjerner skal samles i Sønderborg.

Det er missionen for OJ Electronics, der laver IoT-styring til gulvvarme og ventilationsanlæg, der – ikke overraskende – holder til i Sønderborg.

Virksomheden har ingen planer om at forlade området, hvor de sammen med andre virksomheder arbejder hårdt for at gøre Sønderborg og omegn til hjemsted for ingeniører med grønne hjerner.

- Dygtige medarbejdere handler ikke kun om vores egen vækst. Det handler om at løfte Sønderborg-områdets renommé som absolut førende inden for udvikling af bæredygtige produkter, der kan hjælpe klimaet, siger OJ Electronics direktør Erik Damsgaard.

Sønderborgs virksomheder har allerede godt gang i arbejdet for at fremme den grønne omstilling.

- Hos os har alle den viden, der skal til, og det er vores opgave at skabe rammerne, der kan aktivere den. Vi har skabt en flad organisation og struktur, der i kombinationen giver os enorm hastighed og agilitet i udviklingsprocesserne. Det tror vi på er med til at udbrede budskabet, at Sønderborg-området er det bedste miljø for ingeniører og andre, der vil med på den grønne vækstbølge, der skyller ind over os netop nu, siger Erik Damsgaard.

Overskuddet steg

OJ Electronics præsenterede tidligere i år et regnskab for 2020/21 med en omsætning på 367 millioner kroner og et overskud på 58 millioner kroner, hvilket var 19 millioner kroner bedre end regnskabsåret 2019/20 (48 procent).

- Vores regnskab er resultatet af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag møder ind med en ambition om at gøre det hele lidt bedre i morgen, end det var i går. Det handler om vores produkter, om at udvikle sig selv, sine kollegerne, OJ Electronics og alle andre med ambition om at gøre en forskel, internt såvel som eksternt, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics udvikler og producerer produkter og løsninger, der bidrager til forbedret indeklima i store som små bygninger. Øget komfort, der gennem udvikling af IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg, ikke går på kompromis med den faste ambition om at bidrage aktivt til den grønne omstilling; bedre klima og miljø.

Med base i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.06