23948sdkhjf

Sønderjysk elektronik-producent begaver medarbejderne efter omsætnings-rekord

Medarbejderne hos OJ Electronics i Sønderborg har haft fart på i årets første fire måneder.

Virksomheden har tre gange sat omsætningsrekord, og på den baggrund sender ledelsen en tak til medarbejderne i form af et gavekort til de lokale restauranter, cafeer, biografer og andre oplevelsessteder.

- Verden er begyndt at åbne sig igen og jeg er stolt over, at alle hos OJ Electronics har løftet i flok og gennem et stærkt og dedikeret samarbejde, er lykkedes med at komme godt i gang med 2021, hvor vi satte omsætningsrekord i januar, februar og senest i april måned, siger Erik Damsgaard, der er administrerende direktør for OJ Electronics.

- Jeg er meget imponeret over, hvordan alle medarbejdere har bidraget til den store omsætningsvækst vi har oplevet i år, som er et resultat af mange timers ihærdig indsats samt topprofessionelt og engageret arbejde i en vanskelig tid, siger Erik Damsgaard

OJ Electronics udvikler IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg og har specialiseret sig i at være en del af kundens samlede digitale infrastruktur. Fra hovedkvarteret i Sønderborg, og med salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics mere end 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094