23948sdkhjf

Direktøren sender æren videre: "Formidabelt overskud" er deres fortjeneste

Den sønderjyske elektronikproducent OJ Electronics fortsætter sin markante vækstrejse og lægger til på både top og bund.

I løbet af de seneste fem regnskabsår har pilen peget fremad for OJ Electronics, der udvikler IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg. I regnskabsåret 16/17 omsatte virksomheden for 273 millioner kroner og fik et resultat på cirka 10 millioner kroner.

I det netop offentliggjorte 20/21-regnskab kan man se, at omsætningen er vokset til 367 millioner kroner og overskuddet er på 58 millioner kroner.

- Vi har igen i år kunnet præsentere et formidabelt overskud, ligesom vi har oplevet en markant vækst. Og de gode resultater falder tilbage på vores dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag møder ind med en ambition om at udvikle sig selv, kollegerne og OJ Electronics, siger Erik Damsgaard, CEO for OJ Electronics. 

OJ Electronics har i flere år arbejdet målrettet på at skabe en arbejdsplads, hvor dialog, inddragelse og vidensdeling er i fokus. Ifølge direktøren, så har det gode arbejdsklima og hverdagen været med til at løfte OJ Electronics som virksomhed.

Og det er et indsatsområde, der fortsætter.

- Vi kan altid forbedre os, og vi arbejder hele tiden på at forfine OJ Electronics som virksomhed. Vi tror på, at en god arbejdsplads og glade medarbejdere er lig med gode resultater – så simpelt er det. Og det kan vi også se på resultatet af vores regnskabsår, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics beskæftiger omtrent 150 medarbejdere og salgskontorer i England, Polen og USA, mens hovedkvarteret er i Sønderborg.

I den seneste trivselsmåling viser det sig, at 93 procent af medarbejderne er glade for at arbejde for OJ Electronics. Ifølge virksomheden, så fremhæver medarbejderne, at de er tilfredse med den åbne kommunikation på tværs af organisationen, ledelsens bidrag til løsning af konflikter og mulighederne for individuel udvikling.

- Jeg plejer at sige, at når du er en del af OJ Electronics, så er du med til at ro båden samtidig med, at du ser den flytte sig. Med andre ord så ønsker vi som virksomhed at give vores medarbejdere friheden til at slå vingerne ud og muligheden for at udleve deres fulde potentiale, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Nettoomsætning 367,1 341,6
Resultat af primær drift 76,8 49,9
Resultat før skat 72,4 50,4
Årets resultat 58,0 39,4
Balancesum 225,6 202,9
Egenkapital 142,8 117,3
Antal ansatte 149 152
Regnskabsåret blev afsluttet 30. april 2021
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078