23948sdkhjf

Tre-For opkøber fynske virksomheder

Tre-For har købt de fynske virksomheder Roulund Elteknik ApS og Roulund Facility ApS. I forbindelse med købet opretter Tre-For-koncernen en afdeling i Odense.
Tre-For-koncernen er ved at etablere sig på det fynske marked via opkøb af installations-virksomheden Roulund Elteknik ApS og service- og vedligeholdelsesvirksomheden Roulund Facility Aps.

De to er begge udspringere af Roulunds Fabrikker i Odense og beskæftiger sig med de samme kerneområder som Tre-Fors datterselskab Tre-For Entreprise.

Etablerer sig i Odense
Opkøbet af de to virksomheder betyder, at Tre-For Entreprise udvider sine aktiviteter inden for el-installation, vvs og ventilation, men samtidig får tilført yderligere kompetencer inden for industri-automation og maskinvedligeholdelse.

- Tre-For har igennem længere tid haft aktiviteter og udført entreprise-opgaver for kunder på Fyn, men det er først nu, vi har etableret en afdeling, hvorfra vi kan servicere vores kunder endnu bedre og være synlige i nærområdet, fortæller Knud Steen Larsen, administrerende direktør for Tre-For.

Tre-For har en ambition om at skabe vækst i koncernens kommercielle områder - og opkøbet af de nye virksomheder stemmer fint overens med selskabets strategiske planer.

Totalløsninger for kunderne
- Med opkøbene kan vi nu tilbyde vores erhvervskunder en endnu bredere totalløsning, idet vi nu også udfører opgaver inden for industriautomation og maskinvedligeholdelse. Det er to nye områder, som vi forventer os meget af, fortæller Knud Steen Larsen, og afslutter:

- Med udvidelsen af vores aktiviteter udfører vi nu alle typer opgaver inden for elteknik, og vi kan således tilbyde endnu bredere totalløsninger til vores kunder.

Tre-For vil også bruge afdelingen i Odense til at udvide de øvrige forretningsområder, som blandt andet tæller energirådgivning til husstande og virksomheder samt handel med el på markedsvilkår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078