23948sdkhjf

RS Components introducerer DesignSpark

Elektronik-10: Gratis printudviklings-værktøj inkl. printkort software, bedømmelser og information udgør et troværdigt udviklingsmiljø for ingeniører.
RS Components introducerer DesignSpark, det centrale element i RS’ online udviklingsmiljø for ingeniører. DesignSpark er en online portal, som giver ingeniører information og ressourcer, og hvor der er samlet udviklingsinformation, bedømmelser fra brugerne og nye gratis værktøjer til at lette udviklingsprocessen. DesignSpark er udviklet i samarbejde med Fresh Networks, som er førende indenfor udvikling af sociale medier. Sitet kan besøges på www.designspark.com , og er i første omgang blevet introduceret på engelsk, tysk, kinesisk og japansk, men versioner på flere sprog vil følge i løbet af 2010. Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing hos RS Components kommenterede:

- DesignSpark skærer igennem mængden af den usammenhængende udviklingsinformation, som der bliver præsenteret på internettet og giver ingeniører en pålidelig portal med information, bedømmelser og ressourcer, som de kan stole på hele vejen gennem udviklingsprocessen. DesignSpark er mere end bare en internetside, det stiller et miljø til rådighed for elektronikingeniører, hvor de ikke bare kan finde udviklings-tips og bedømmelser, som også kan hjælpe dem med at starte en ny udviklingsopgave, men også kan komme i kontakt med partnere, udveksle ideer og bidrage til en mængde værdifulde informationskilder på tværs af internettet, som er relevante for hele udviklingsprocessen.

Et vigtigt element i DesignSpark er et bibliotek af uafhængige bedømmelser af udviklingssæt og evaluerings-platforme, der er lavet af ingeniører for ingeniører. Dette element vil gøre det muligt for brugere at skrive kommentarer og bedømmelser for hvert sæt. Til en start vil den dække et udvalg på op til 1.100 microcontrollere, microprocessorer, analoge og FPGA udviklingssæt, og nye sæt bliver tilføjet med jævne mellemrum.

DesignSpark giver også brugerne adgang til et dedikeret Design Center, der indeholder teknologi-tips og -vink skrevet af DesignSpark medlemmer. Centret vil holde ingeniører opdateret om de seneste udviklingstendenser, så vel som indeholde links til udvalget af RS internetside-værktøjer, der gør valget af komponenter og integration i udviklings-software pakker hurtig og enkelt.

Partner-portalen er blevet lavet specielt for at give DesignSpark medlemmer mulighed for at komme i kontakt med firmaer og enkeltpersoner, som kan hjælpe med information, support eller ressourcer, som vil fremme produktudviklingen. Viste partnere indeholder allerede en blanding af komponentproducenter, udviklingskonsulenter, elektronikfabrikanter og hver dag kommer der nye partnere til.

DesignSpark tilbyder også gratis adgang for medlemmer til en række udviklingsværktøjer, som er indeholdt i the Spark Store. Indeholdt i the Spark Store er den første af en række nye værktøjer introduceret af RS, DesignSpark PCB, et komplet udviklingsværktøj til printkort. De besøgende skal blot registrere sig som DesignSpark medlemmer for at få adgang til alle funktionaliteterne i DesignSpark PCB.

DesignSpark PCB indeholder et bibliotek af komponenter, som kan udvides og deles – gennem DesignSpark – med andre ingeniører. Data på de anvendte komponenter fra biblioteket danner grundlag for BOM-lister genereret af DesignSpark PCB. Disse kan så bruges til at sammensætte en ordre eller en tilbudsforespørgsel på RS’ hjemmeside.

Som en del af en fortløbende forpligtelse til at forsyne kunderne med et uovertruffent og troværdigt udviklingsmiljø, har RS introduceret tre nye platforme i maj i år. Component Chooser – verdens største og mest omfattende parametriske søgemaskine for elektronikkomponenter, introduktionen af 20.000 3D CAD modeller til at downloade fra RS’ hjemmeside og en forbedret Embedded Development Platform (EDP) produktserie, som hjælper til hurtig fremstilling af prototyper og proof-of-concept gennem et nye partnerskab med ARM rettet mod microprocessorer baseret på et mbed virtuelt udviklingsmiljø.

De nyintroducerede platforme, DesignSpark og DesignSpark PCB, står til rådighed for alle ingeniører på www.designspark.com . Brugere inviteres til at registrere sig at slutte sig til DesignSpark og få adgang til tusindvis af bedømmelser af udviklingssæt i the Spark Store, såvel som komme i kontakt med andre ingeniører og adgang til online ressourcer til support i udvikling af nye produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144