23948sdkhjf

Hitachi-chef er godt tilfreds

Overskuddet er faldet med 27 procent i Hitachi Data Systems Danmark, men adm direktør Merete Søby er alligevel godt tilfreds med det seneste år.
- Vores omsætning er steget pænt i forhold til 08/09. Vi har haft en lille stigning på 10 millioner kroner, og relativt på markedet har vi vundet pæne markedsandele, fordi markedet har været faldende, siger administrerende direktør, Merete Søby til Computerworld.

Nettoomsætningen for 1. april 2009 til 31. marts 2010 er gået fra 136 millioner kroner til 146 millioner kroner, og bruttofortjenesten er små fem millioner kroner højere end i forrige regnskabsår.

Mindre bundlinjeoverskud
Nettooverskuddet er dykket fra 5,37 millioner kroner til 3,89 millioner. I procent er det et fald på cirka 27 procent.

Det skyldes, at HDS har investeret i at øge markedsandelene gennem opbygning af distributionskanalen og ny forretning, forklarer Merete Søby.

Stadigvæk tilbageholdende
Direktøren er tilbageholdende med forventninger til næste regnskab.

- Vi har ikke de store forventninger til markedet. Markedet er stadigvæk en smule ramt af, at virksomhederne ikke helt ved, hvor denne krise fører hen. Om den er ovre, på vej væk, eller vi er på vej ind i en recession. Så vi er stadigvæk tilbageholdende med, hvad vi forventer af 10/11. Vi tror og håber på, at det bliver på niveau med det år, vi lige er gået ud af, siger Merete Søby til Computerworld.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11