23948sdkhjf

Foss bygger nyt til 400 medarbejdere i Hillerød

Producenten af analyseudstyr vokser med raketfart

Foss, der producerer analyseudstyr til fødevareindustrien, har fået pladsmangel. Hillerød-virksomheden vil derfor udvide sit domicil til næsten den dobbelte størrelse - de nuværende cirka 12.000 kvadratmeter skal således suppleres med 10.000 kvadratmeter, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udvidelsen giver plads til 400 ansatte, som primært arbejder med forskning og udvikling. Det er også tæt på en fordobling i forhold til i dag.

- Her i huset rundende vi i marts de 200 medarbejdere, og nu er vi oppe på 210. Og i 2018 regner vi med at være 280 medarbejdere, fortæller Foss-direktør Kim Vejlby Hansen til avisen.

Står klar om to år 
Efter planen tager Foss det første spadestik til nybygningen kaldet ’Foss Innovation Center II’ til september. Det forventes, at den nye bygning står færdig i 2019.

Prisen for det nye domicil er ikke kendt, da projektet først nu skal i udbud. Da Foss nuværende domicil ’Foss Innovation Center’ stod færdig i 2012 var prisen 200 mio. kr.

Foss har stadig medarbejdere på virksomhedens gamle lokaler på Slangerupgade, hvor der er produktion og indkøbsafdeling, og det bliver virksomheden ved med.

Udbygningen i Hillerød kommer efter nogle år med stor fremgang for Foss. Seneste med rekordregnskabet i 2016, hvor omsætnignen var 2,12 mia. kr., driftsresultatet steg med hele 30 procent til 496 mio. kr., og overskuddet efter skat steg med 48 procent til 380 mio. kr.

Original artikel: Frederiksborg Amts Avis / SN.dk

Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078