23948sdkhjf

Sensor-iværksætter skal udvikle med Ikea

De næste tre måneder sætter Anyware Solutions, som står bag en intelligent adaptor, turbo på udvikling og muligheder hos den svenske gigant

Opstartsvirksomheden Anyware Solutions er kommet gennem nåleøjet til Ikea startup-program, Ikea Bootcamp. Det danske firma er blandt ti internationale opstartsvirksomheder i et ansøgerfelt på 1.298. Det skriver Berlingske Business.

Firmaet har udviklet en særlig adaptor, som monteret i en lampefatning med sensorer, bluetooth og wifi kan overvåge samt holde styr på temperatur og lys.

De næste tre måneder skal firmaet bagmænd, Jan H. Christiansen og Morten Bremild, så lære mere om den svenske møbelgigant og hvordan de sammen kan gøre adapteren til en succes.

For selvom Jan H. Christiansen ikke lægger ikke skjul på, at firmaet gerne vil ud i Ikea-varehusene verden over, er det langt fra eneste mulighed.

- Den ene store mulighed ligger inden for dataindsamling og læring omkring folks hjem, indeklima med videre. Her vil vores fatning kunne spille en stor rolle, og vi ser muligheder for at samarbejde med Ikea om at videreudvikle potentialet, siger Jan H. Christiansen til Berlingske Business.

Anyware Solutions kom tidligere på året med i et syv uger langt testforløb hos det tyske energiselskab RWEs innovationsafdeling, Innogy Startup.

Læs mere: Sensoriværksætter har fået en halv fod indenfor hos tysk gigant

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109