23948sdkhjf

Hardwareiværksætter skal gøre ældre trygge

Anyware Solutions får alternativ investor som led i et nyt partnerskab

Digital tryghed skal være en hyldevare i Diakonissestiftelsens Hjemmepleje. Det er et af målene med et nyt innovationspartnerskab mellem hardwarevirksomheden Anyware Solutions og velfærdsaktøren Diakonissestiftelsen, der tilbyder services inden for hjemmepleje, seniorboliger, plejehjem, hospice med videre. 

Anyware Smart har udviklet en intelligent adaptor til almindelige lampefatninger, som registrerer forandringer i hjemmet. Med det udgangspunkt skal det blive nemt og billigt at bruge digitale services inden for ældrepleje. 

- Vi er overbeviste om, at Diakonissestiftelsen med sit erfaringsgrundlag og markedsposition kan give os en fantastisk sparring til at få realiseret nyskabende, digitale services til en aldrende befolkning, siger Morten Bremild, partner og medstifter af Anyware Solutions, som fortsætter: 

- Der er ingen grund til, at velfærdsteknologi skal være så dyr, som det er tilfældet i dag, og konsekvensen er jo, at den kun bliver brugt i begrænset omfang.

Partnerskabet er kommet i stand efter længere tids dialog. De første fælles projekter er allerede planlagt. Som en del af partnerskabet har Diakonissestiftelsen også investeret i Anyware Solutions.  

Teknologi skal give tryghed
Diakonissestiftelsen har både ældreboliger, seniorboliger, plejehjem og en hjemmepleje, der besøger hjemmeboende ældre. Alle de grupper kan få glæde af, at der bliver udviklet ny, digital, databaseret trygheds-teknologi, fortæller administrerende direktør Anne Mette Fugleholm. 

- De tryghedsskabende services som Anyware Solutions leverer, såsom indeklimamonitorering og forebyggelse af indbrud, er jo ikke kun relevante for folk på arbejdsmarkedet, men for alle, inklusive ældre i eget hjem eller på plejehjem, siger Anne Mette Fugleholm. 

- Når vi så ovenikøbet vil kunne tilbyde målrettede tryghedsservices i fremtiden som faldalarm, connected brandalarm og notifikationer på telefonen, når det registreres, at noget ikke er som det plejer i den ældres bolig, bliver det rigtigt interessant, fortsætter hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094