23948sdkhjf

Fiberproducent øger indtjeningen

Sterlite Technologies, som satte foden på det danske og nordiske marked tidligere på året, har netop offentliggjort sit halvårsregnskab med en vækst i indtjeningen på 13 %.
Med en omsætning på ca. 225 mio. dollars er Sterlite Technologies ved at få et solidt fodfæste i markedet. Selskabet, som har været repræsenteret i Norden siden maj i år, har netop offentliggjort halvårsregnskabet for regnskabsåret 2011, som sluttede den 30. september. Sterlite bibeholdt en indtjening på driften på 18 %, mens den samlede indtjening steg til 13 % i forhold til første halvår sidste år.

Sterlite offentliggør ikke tal fra de enkelte markeder, men ifølge regnskabet hentes 29 % af omsætningen på de internationale markeder, heraf 42 % i USA og Europa.

Vil i top tre i Norden
Ifølge Søren Petersen, der er ansvarlig for Sterlite i Norden, har selskabet klare internationale ambitioner og går efter at få en markant position på udvalgte markeder, herunder også i Norden, hvor målet er at være blandt top tre.

- Vores halvårsregnskab giver anledning til optimisme, og vi tror fuldt ud på vækstpotentialet i telekomindustrien. Med vores integrerede produktion og standardiseringsstrategi vil vi også fremover fokusere på vores mission - at tjenesteudbydere kan bygge infrastrukturer til tele- og datakommunikation hurtigere, nemmere og mere omkostningseffektivt, siger Søren Petersen, nordic regional manager for Sterlite.

Sterlite Technologies er specialiseret inden for optisk fiber og fiberkabler til alle typer transmissionsnet inden for tele- og datakommunikation. Selskabet er 100 % selvforsynende med alle råmaterialer til produktion af fiber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079