23948sdkhjf

Danfoss Silicon Power flytter til Flensborg

Danfoss Silicon Power oplever en markant stigning i omsætningen og vokser – trods en udvidelse på 600 kvadratmeter – snart ud af sine nuværende bygninger i Schleswig.
Derfor flytter virksomheden inden udgangen af 2012 til Flensborg, hvor det planlægges frem mod 2015 at oprette yderligere 200 arbejdspladser i power modul-produktionen. Udvidelsen er endnu et skridt mod etableringen af et kraftcenter for power elektronik i grænseregionen.

- Danfoss Silicon Power er inde i en rivende udvikling. Allerede i dag må vi sætte kursen for den kommende efterspørgsel efter power moduler. Vi flytter nu til Flensborg, da vi der har mulighed for at udvide under samme tag også efter 2015, siger Claus A. Petersen, vice president Danfoss Customised Power Electronics og formand for bestyrelsen i Danfoss Silicon Power.

Skal etablere renrums-faciliteter
De nye lokaliteter omfatter 18.000 kvadratmeter produktions- og logistikområder og et kontorareal på 9.000 kvadratmeter. Selv om bygningen er moderne og allerede har været brugt til fremstilling af elektroniske apparater, skal der etableres ren-rumsproduktion for at opfylde de høje TS16949 kvalitetsstandarder for power moduler.

Flytningen begynder i andet kvartal 2011 og forventes afsluttet i 2012. Den berører 200 medarbejdere, som for øjeblikket arbejder i Schleswig. De tilbydes alle fortsat beskæftigelse i Flensborg. Danfoss Silicon Power planlægger derudover at udvide med yderligere 200 power elektronik-arbejdspladser i Flensborg frem mod 2015.

Danfoss Silicon Power er en del af divisionen Danfoss Power Electronics, der har hovedkvarter i Gråsten. Divisionen har i 2010 oplevet en markant stigning i omsætningen i alle sine forretningsområder, der omfatter frekvensomformere, solar invertere og power moduler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094