23948sdkhjf

Det sker: Implementering af myndighedskrav i hverdagen

Det øgede fokus på telemedicin og velfærdsteknologi har inspireret flere til at udvikle produkter til netop dette område, men hvad indebærer det at skulle udvikle til dette marked, og hvilke krav stilles der lovmæssigt til produktet?
Delta inviterer til seminar om godkendelsesprocesser, trådløs teknologi, softwarevalidering og kvalitetsstyring den 16. november i Århus og den 7. december i Hørsholm.

Med baggrund i de seneste opdateringer til direktivet for medicinsk udstyr, de nyeste standarder og stigende interesse for brug af trådløse teknologier og software i medicinsk udstyr har Delta sammen med Altran sammensat et seminar, som har en praktisk tilgang til implementering af kravene fra direktiver og standarder.

Formålet med seminaret er at give den nødvendige basisviden, så du som produktudvikler kan tage højde for disse krav allerede fra tidligt i produktudviklingsforløbet, og derved øge chancen for et glat godkendelsesforløb for det færdige produkt.

Seminaret henvender sig primært til udviklere, projektledere, teknikere og andre, som har brug for en introduktion til godkendelsesprocessen for medicinsk udstyr i EU og USA, lidt inspiration til valg af trådløs teknologi, inspiration til kvalitetsstyring i praksis og indsigt i kravene til software, samt hvordan disse krav kan imødegås.

Seminaret afholdes
Århus 16. november - Koldkærgård Konferencecenter, Agro Food Park, 8200 Århus
Hørsholm 7. december - Delta, Venlighedsvej 4, 2970 Hørsholm

Yderligere oplysninger om seminarets indhold kan fås ved henvendelse til Brian Hedegaard, Delta, på eller 72 19 40 00 eller http://www.delta.dk/medicoseminar .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173