23948sdkhjf

Innovation binder B&O til basen

Forsikring fra topchefen om firmaets forankring trods færre ansatte

Bang & Olufsen har været gennem fyringer i Struer og frasalg på koncernniveau de seneste år. Men industriklenodiet er ikke på vej mod en afsked med det vestjyske. Det slår administrerende direktør Henrik Clausen fast overfor Dagbladet Holstebro Struer.  

Et nyt innovationscenter i Stuer, som skal samlet 250 medarbejdere, er et håndgribeligt bevis på B&Os engagement i byen.

- Men det er i Struer, vi har basen, og sådan vil det fortsat være. Den nye innovationsafdeling i fabrik 4 kommer til at arbejde med produkter til både den klassiske B&O-forretning og til B&O Play, og akustikerne arbejder jo også med emner og problemstillinger, som bliver brugt i alle produkter fra B&O, siger  Henrik Clausen til Dagbladet Holstebro Struer.

B&O er også med til at etablerer et iværksættermiljø for lydteknologi i Struer, kaldet Sound Hub Denmark, sammen med Færchfonden, Aalborg Universitet og Rainmaking.

Onsdag præsenterede B&O regnskab for 1. kvartal 2017/18. Det viste en 15 procent stigning i omsætningen. Trods et kvartalsresultat på minus 55 mio. kr. er forventningen, at koncernen har sorte tal på bundlinjen ved regnskabsårets udgang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115