23948sdkhjf

Nu er snoren klippet til GPVs nye fabrik i Guadalajara

GPVs nye fabrik i Mexico blev indviet tirsdag. De kommende år ventes de nu små 80 ansatte at blive til 350

Der var prominent besøg, da GPVs nye 4.500 kvadratmeter store elektronikfabrik blev åbnet tirsdag i Guadalajara, Mexico. 

GPVs administrerende direktør Bo Lybæk og den lokale General Manager Tommy Kristiansen var naturligvis tilstede. Fra den nye fabrik kan firmaet nu servicere på hele de amerikanske kontinent: 

- Dagen i dag er en meget stor milepæl i GPVs historie. Vi har i mange år haft produktion på det europæiske og asiatiske kontinent, og med vores etablering her i Mexico er vi tilstede på de tre vigtigste kontinenter og kan således servicere vores globale OEM-kunder endnu bedre, forklarer Bo Lybæk og fortsætter: 

- Vi har de seneste år fokuseret på at få et solidt fodfæste på det amerikanske marked, og det er lykkes. Der er således rigeligt at tage fat på her i Guadalajara.

Både guvernøren i delstaten Jalisco, delstatens minister for økonomisk udvikling, borgmesteren for bykommunen Zapopan, samt den danske ambassadør til Mexico var med til at klippe snoren til det nye dansk-mexicanske væksteventyr.

Herudover deltog Danmarks nye Tech Ambassadør med base i Silicon Valley, Californien, Casper Klynge, der gerne ville lære GPVs position inden for high-end industriel elektronikproduktion at kende.

Direktør: Ikke i Mexico for den billige arbejdskraft
På åbningsdagen er der 77 medarbejdere, men inden for kort tid skal der etableres yderligere en produktionslinje og dermed ansættes flere. GPV har indgået aftaler med lokale universiteter om talentudvikling, og firmaet satser på at tiltrække de bedste medarbejdere fra lokalområdet: 

- Vi er ikke kommet til Mexico på grund af billig arbejdskraft. Vi er kommet på grund af den gode beliggenhed, attraktive rammebetingelser for virksomheder og ikke mindst adgangen til mange dygtige og veluddannede medarbejderressourcer. Vi har ved selvsyn konstateret, at uddannelsesniveauet på universiteterne i Guadalajara er meget højt. Det forsøger vi at modsvare med attraktive ansættelsesvilkår, herunder livsforsikring, kantineordning, transport af alle medarbejdere mv. Vi yder også en aktiv indsats for at hjælpe ofrene for de seneste jordskælv i regionen, siger Bo Lybæk

Og det er ikke blot i America, at GPV har godt gang i forretningen. Virksomheden har siden 2012 haft en gennemsnitlig omsætningsvækst på mere end 7 procent om året. Derfor er GPV i øjeblikket også i gang med at udvide kapaciteten i både Danmark og Thailand.

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078