23948sdkhjf

- Det skal være sjovt at gå på arbejde

Fokus på talentudvikling og brugen af den nyeste teknologi kan også aflæses i regnskaberne hos producenten af forstærkere, Pascal

Lars Rosenkvist Fenger, administrerende direktør for Pascal, producent af forstærkerløsninger, vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Hovedstaden 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

- Temaprisen går til Lars Rosenkvist Fenger for hans fokus på talentudvikling i samspil med brugen af den nyeste teknologi. Ifølge Lars skal det skal være sjovt at gå på arbejde, og succesen kan også aflæses i regnskaberne, hvor der er sket en markant vækst i indtjening, siger Flemming Eghoff, partner i PwC. 

Det er anden gang, at en Temapris bliver uddelt i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen uddeles i år til den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på sammenspillet mellem talent og teknologi. Den blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv. Temaprisen er baseret på PwC’s CXO SMV Survey 2017. 

Stærk inden for forstærkerløsninger
Herlev-virksomheden Pascal udvikler og producerer forstærkerløsninger og er specialister inden for kraftige forstærkermoduler til professionelt brug, som sælges til internationale kunder, der typisk er højtalerfabrikanter.

- Lars Rosenkvist Fenger har fokus på udvikling og brug af den nyeste teknologi for på den måde at kunne levere det bedste produkt til deres kunder og give dem en ekstra fordel. Det sker med et stærkt fokus på medarbejdernes udvikling, og dét fortjener bestemt en anerkendelse, siger regionsdirektør i Nykredit, Axel U. Henriques og ønsker tillykke med prisen.

Fakta om Årets Temapris 2017 og Årets Ejerleder 2017 
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 14. gang. Årets tema er samspillet mellem talent og teknologi.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 9. november 2017 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078