23948sdkhjf

Mydefence i samarbejde med endnu en flygigant

For et par måneder siden indgik Mydefence et samarbejde med Lockheed Martin, og nu er endnu en flygigant kommet til; nemlig Boeing.

Samarbejdet er indgået med Boeing, Space & Security og gør, at Boeing kan gøre brug af den nordjyske virksomhed i fremtidige forsvarsprojekter.

MyDefence har specialiseret sig i at udvikle foranstaltninger, der kan modvirke illegal brug af droner. Boeing Defence, Space & Security har tidligere indgået samarbejder med danske virksomheder, som for eksempel Sky-Watch, som udvikler og sælger avancerede drone-systemer.

- Boeing arbejder tæt sammen med danske virksomheder i alle størrelser på forskellige industrielle projekter, der giver langsigtet, bæredygtig vækst, siger Cindy Bui fra BDS International Strategic Partnerships.

- Som en af verdens vigtigste leverandører af avancerede militærprodukter og –teknologier anerkender Boeing de fordele, Mydefence’s luftfartsekspertise parret med vores færdigheder inden for avanceret elektronik kan give. BDS har præsenteret Mydefence for en interessant mulighed om at samarbejde på projekter inden for vores ekspertisefelt, og vi er begejstrede for at forene kræfterne og ser frem til at arbejde tæt sammen, siger Christian Steinø, CEO hos Mydefence.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079