23948sdkhjf

Saab og Systematic underskriver samarbejdsaftale

Forsvars- og sikkerhedsvirksomhederne Saab og Systematic underskrev tirsdag en bred samarbejdsaftale, der giver parterne mulighed for brug af hinandens produkter og kompetencer.
Samarbejdet betyder, at Saab og Systematic fremover får let adgang til hinandens kompetencer og produkter, som ved en effektiv integration kan opfylde både kunders og andre integrationspartneres behov.

- Samarbejdet er en fantastisk mulighed for begge virksomheder. Hos Systematic ser vi frem til at udveksle vores komplementerende teknologier og knowhow, så vi kan tilbyde kunderne fuldt ud kombinerede produkter og integrerede løsninger, siger Michael Holm, administrerende direktør og koncernchef i Systematic.

Vil kombinere kompetencer
Ved at kombinere hinandens kompetencer vil Saab og Systematic imødekomme kundebehov og markedsmuligheder og forfølge mulighederne for at skabe øget forretning ved at købe og videresælge hinandens produkter og bygge egne produkter og løsninger ovenpå.

- Ved at kombinere vores komplementerende produkter, løsninger, salgskanaler og integrationskompetencer har vi taget et vigtigt skridt sammen for at styrke den nordiske industris konkurrencekraft, siger Gunilla Fransson, head of business area Security and Defence Solutions, Saab.

Samarbejdet mellem Saab og Systematic vil yderligere demonstrere udbyttet ved at integrere avancerede standard-softwareprodukter i forsvarssystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078