23948sdkhjf

OBI Medical gør samarbejde med Radiometer officielt

Radiometer skal hjælpe kunderne med at anvende den nordjyske miniputs teknologi

Radiometer Medical indgår en samarbejdsaftale med OBI Medical. Det oplyser den lille nordjyske medtech-virksomhed på sin hjemmeside. 

OBI Medical står bag V-Tac, en teknologi der kan beregne arterielle blodgasser i en helt almindelig blodprøve. Med teknologien slipper patienter for de smertefulde arterieblodprøver, der ofte er nødvendige for at diagnosticere og dermed sikre en bedre behandling. 

Aftalen indebærer, at Radiometer kan hjælpe sine kunder med at implementere v-Tac løsningen, som er sat op til at fungere med Radiometers apparater til blodgasmåling.

Tungtvejende argument med i kufferten
En salgsaftale er der altså ikke tale om, skriver finans.dk. Men i
følge OBI Medicals administrerende direktør, Bjarne Flou, giver aftalen det lille firma et rigtig godt salgsargument, at teknologien fungerer med Radiometers udstyr. 

Samtidig er det en stor hjælp til udbredelse og anerkendelse af selskabets metode. 

- Det kræver meget at få folk til at anerkende nye metoder inden for sundhedsverden. Der skal meget dokumentation til, men vi ser, at attituden er ved at ændre sig. Fokus er begyndt at ændre sig fra, hvorvidt det viser fordele til hvilke fordele, der er forbundet med det. Det ser vi som et klart fremskridt, siger Bjarne Flou til finans.dk.

OBI Medical indgik tidligere på året en aftale med Regionshospital Nordjylland om en permanent indførsel af v-TAC-teknologi i akutmodtagelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109