23948sdkhjf

Foss modtager erhvervspris

Foss har udmærket sig ved at vokse støt gennem årene, hvilket har været med til at styrke og udvikle erhvervslivet og beskæftigelsesmulighederne i lokalområdet.
Det var Nordeas områdedirektør Torben Nyegaard Olesen, der mandag overrakte Nordeas Erhvervspris 2010 til Foss. Det skriver Hillerødposten i dag.

- Vi er et familieejet foretagende, som min far grundlagde i 1956. Vi har altid ligget i Hillerød. Vi trives godt her og har et godt samarbejde med kommunen. De fleste af vores medarbejdere bor også her i området, så derfor valgte vi af blive i Hillerød. Vi er rigtig stolte over at blive valgt blandt de mange spændende virksomheder. Vi synes vi er nordsjællandske og har tætte forbindelser til Sverige, men har efterhånden også forbindelser til omkring 100 lande rundt omkring i verden. Prisen skal også komme vore medarbejdere til gode, så jeg tror den skal placeres ved receptionen, hvor alle kan se den, sagde koncernchef Peter Foss, da han modtog prisen.

Et af firmaets seneste tiltag for at bevare arbejdspladser i Hillerød er beslutningen om at opføre et nyt domicil i byen.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11