23948sdkhjf

Sonne og Bila Robotics i nyt samarbejde

Ingeniørhuset Sonne har indgået ny samarbejdsaftale med Bila Robotics, der er forhandler af de danskproducerede Universal Robots

De to virksomheder vil fremover hjælpe hinanden med at udbrede automatiseringsløsninger i industrien.

- Vi har haft kæmpe vækst i 2017 med en vækstrate på over 100 procent, og det vil fortsætte i 2018. Vi oplever stadig større efterspørgsel på kundemarkedet, så vi får brug for de større automatiseringshuse som Sonne til at hjælpe os med at levere komplette løsninger, siger product manager Henrik Christensen, Bila Robotics.

Bila Robotics er dansk distributør af Universal Robots og den slags fleksible og relativt billige automatiseringsløsninger er der meget stor efterspørgsel på lige nu, fortæller Sonne-direktør Jesper V. Rasmussen.

På få år har han sammen med CEO Claus Funder fået ingeniørhuset Sonne til at vokse fra et dusin til i dag over 150 medarbejdere, som hjælper især industrivirksomheder til at skrue op for produktion og produktivitet.

- Robotter er ofte blevet mødt med skepsis. Men vi ser ofte, at når en robot erstatter tre mand, så vil virksomheden ende med at skabe seks nye job, fordi de bliver mere effektive og kan sælge mere, siger Jesper V. Rasmussen og tilføjer, at en investering i en robotløsning erfaringsmæssigt vil have tjent sig selv hjem på mindre end to år.

Det nye forretningssamarbejde mellem Sonne og Bila Robotics bygger videre på et godt netværk.

- Jeg kender Henrik fra tidligere og stoler på ham, så vi kommer til at supplere hinanden godt, siger Jesper V. Rasmussen.

- Sonne vil matche godt ind i vores netværk af integratorer. Sonne har også selv meget dygtige robotprogrammører. Jeg glæder mig til, at vi skal hjælpe med at skrue op for automatiseringen, og jeg er også overbevist om, at robotter vil hjælpe med at trække job hjem til Danmark, siger Henrik Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109