23948sdkhjf

Lyd skal trække virksomheder til Struer

Chefen for Struers satsning som center for lydvirksomheder vil gene måles på antallet af nye arbejdspladser

Struers ambitioner om på at gøre kommunen til et omdrejningspunkt for lydvirksomheder som Lydens By, er ved at få vind i sejlene. 

Efter nogle års opstart er det nu Peter Kjeldberg, der står i spidsen for satsningen. Hans opgave er nu at få folk i og udenfor kommunen til at spidse ører. Det skriver Folkebladet Lemvig. 

Ikke mindst for at trække nye virksomheder med relation til lydindustrien til. I et nyt netværk stiller B&O og Harman deres faciliteter og viden til rådighed for etablerede virksomheder og iværksættere. Peter Kjeldberg er derfor ikke bange for at blive målt på hvor mange job der bliver etableret. 

- Vi kan ikke forvente os at få skabt et nyt B&O. B&O har haft en helt speciel betydning for udviklingen i Struer lige siden, virksomheden blev grundlagt i 1925, men vi kan få skabt en klynge af virksomheder, som tilsammen kan få næsten lige så stor betydning for den videre udvikling af hele Struer Kommune, siger Peter Kjeldberg til Folkebladet Lemvig.

Organisationen er ved at tage form med en projektleder, en kommunikationsmedarbejder og en ”blæksprutte” på vej til kontorerne i underetagen i Struers rådhus.

En arbejdsgruppen med repræsentanter fra Struer Erhvervsforening, Struer Handelsstandsforening og Struer-Egnens Turistforening står nu bag projektet.

Fakta: Lydens By 
Lydens By er Struers strategiske satsning om at styrke beskæftigelsen, bosætningen og brandingen af kommunen.  

Ud over målet om at trække job og virksomheder til kommunen består Lydens By  af en underskov af projekter med vidt forskelligt fokus, volumen, budget og tidshorisont. Fælles er, at de anvender lyd på nye måder og giver det kendte merværdi ved hjælp af lyd. Det kan være et motionsløb, hvor motionister får bedre kilometertider med musik som motivation eller lyden på museum, hvor lyden bruges aktivt i en udstilling af genstande fra den gode lyds rige historie i byen.

Kilde: Lydens By

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078