23948sdkhjf

Mobil stikkontakt skal skabe vækst i Odense

Flere års udvikling af en mobil stikkontakt til håndværkere og byggepladser skal nu skabe en vækst på 20-25 procent hos Clayton Power i Odense.

Det skriver Fyens.dk

Clayton Power fremstillede oprindeligt forstærkere, men for år tilbage begyndte selskabet at eksperimentere lidt med lithium-batterier. Da der så kom en kunde, der ville betale for udviklingen af en batteriløsning med lithiumbatterier, så var det meget lige til.

I dag er hovedproduktet den mobile stikkontakt - en mobil strømløsning - der består af en omformer, en lader, et kraftigt lithium-batteri og et avanceret styresystem.

Driftsdirektør Max Stelvig har store forventninger til løsningen, der skal skabe den fremtidige vækst hos Clayton Power.

I det seneste regnskabsår havde selskabet et bruttoresultat på lige under 12,5 millioner kroner. Forventningen er at omsætnignen vil vokse markant i de kommende år

- Vi forventer at vokse et sted mellem 20 og 25 procent om året i løbet af de næste fire til fem år. Og så må tage den derfra, siger Max Stelvig.

Der er 29 millioner indregistrerede varebiler i EU og kun en fjerdel af dem har strøm til rådighed af den ene eller den anden art.

- Så der er nok at tage fat på, siger Max Stelvig til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093