23948sdkhjf

Clayton Power udvider og flytter i nye lokaler

Odense-virksomheden er løbet tør for plads og flyttede den 1. januar 2013 fra Pakhusgården 32 til nye og større lokaler i Pakhusgården 42-48.
Clayton Power ser udvidelsen som en mulighed for at udvikle nye løsninger til kunderne, som business manager Janick Lauenborg forklarer:

- Med de nye faciliteter har vi nu mulighed for at lave konceptudvikling i huset, som passer helt specifikt til den enkelte kunde. Med udviklede forretningsplaner og implementering af Clayton Power produkter i den enkelte kundes applikation har vi gjort transaktionen fra bly-batterier, som er både tunge og har en kort levetid, og forbrændingsmotorer, som er forurenende og dyre i drift, meget nemmere.

Den fynske virksomhed sværger i stedet til lithium-teknologien, der muliggør elektrificering af løsninger, som traditionelt er drevet af forbrændingsmotorer.

- Vi vil gerne bruge de nye faciliteter til at vise, hvad der er muligt med lithium-teknologien og de klare fordele af lav vægt, stor energi, lang levetid og hurtig opladning i sammenligning med den traditionelle bly-teknologi, siger Janick Lauenborg

Om Clayton Power
Clayton Power er en teknologisk elektronikvirksomhed med hovedsæde i Odense, som udvikler og producerer industrielle omformere, omformer/ladere, lithium-batterier og batteri-styringssystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094