23948sdkhjf

Salg vandt over øst-udvidelse

Ejerne af kabelproducenten BE Cabelcon i Viborg havde ekspansionsplaner, men så kom franske Nexans med et godt tilbud

BE Cabelcon i Viborg, producent og leverandør af kabler, blev denne uge købt af den franske koncern Nexans.

Klaus Møller, tidligere medejer og direktør i firmaet med cirka 60 ansatte, står nu i spidsen for det, der er blevet Nexans-koncernens nyeste datterselskab.

Inden den franske koncern kom på banen, var planen at blive større på en helt anden måde.

- I første omgang var det tanken at udvide med produktion i Østeuropa, hvor prisniveauet er lavere end i Danmark. Sammenlagt med vores know-how ville det positionere os ret stærkt i kapløbet om både at fastholde og få endnu flere markedsandele. Men så opstod pludseligt muligheden for at sælge til verdens vel nok mest kendte og største indenfor kabelkonfektionering, og det kunne vi kun se fordele i, siger Klaus Møller sammen med den anden tidligere Cabelcon-ejer, Erik Kønigsberg, til Viborg Stifts Folkeblad.

Ekspansionsplaner i hele verden
I forbindelse med, at salget til Nexans blev offentliggjort lød det således fra Klaus Møller:

- Ved at blive inkluderet i Nexans-koncernen med deres ekspertise inden for kabelproduktion og globale tilstedeværelse får vi den ideelle platform til at føre vores forretning til næste niveau. Vi ser frem til at ekspandere uden for Nordeuropa og arbejde sammen med globale OEMer samt rette blikket mod nye markeder i Nordamerika og  Asien-Stillehavsområdet.

Siden etableringen i 2007 er den danske kabelproducent og -leverandør blevet kendt for design, teknologi og produktion af kabelløsninger, der hjælper vindmølleproducenterne med at installere kabelsystemer til energiforsyning, styring og kommunikation i deres vindmølletårne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109