23948sdkhjf

Lyngsoe Systems satser på fordobling

I løbet af de kommende fem år vil den nordjyske virksomhed runde en omsætning på 1. mia. kr.
Den nordjyske logistik-virksomhed ser positivt på fremtiden. Under krisen er det lykkedes at øge interessen for virksomhedens systemer, og i regnskabsåret 2009/2010 betød det en fremgang i bruttofortjeneste på godt 9 mio. kr. til 90 mio. kr. og en mangedobling af overskuddet fra 0,7 mio. kr. i 2008/2009 til 11,5 mio. kr. i 2009/2010. Men administrerende direktør Finn Mathiassen tror på endnu højere vækst.

- Det er realistisk, at virksomheden kan være dobbelt så stor om fem år, vurderer han overfor Børsen.

Stigende omsætning på biblioteker
Aars-virksomheden er mest berømt for sine bagagehåndteringssystemer til lufthavne. Her har man blandt andet installeret systemet i Singapore Lufthavn, og netop den kunde giver respekt i branchen.

Senest har man derfor landet en ordre fra American Airlines, der har valgt at investere i det nordjyske bagagehåndteringssystem efter at have haft det på prøve i et halvt år.

Men Lyngsoe Systems har også et andet es i ærmet nemlig salg af logistiksystemer til biblioteker. Det har vist sig som en fin lille niche, og gennem opkøb har man blandt andet sikret sig en god position på det amerikanske marked. Finn Mathiassen forventer, at salget af automatiseringssystemer til biblioteker alene kan sikre Lyngsoe en omsætning på 100 mio. kr. årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078