23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Dunlop Hiflex A/S
Lionel Marc Montaldot er indtrådt som administrerende direktør hos Dunlop Hiflex A/S i stedet for Leif Mikael Engström. Samtidig er Lionel Marc Montaldot indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dunlop Hiflex A/S er leverandør af ledningskomponenter til hydraulik.

Elcor Skagen A/S
Jan Arild Wathne er udtrådt som bestyrelsesformand hos Elcor Skagen A/S (kilde: CVR).

Elcor Skagen A/S er leverandør af tavlesystemer til offshore- og marinesektoren, bygge og anlæg samt landbaseret industri.

GN Netcom A/S
Martin Arthur de Julienhort Hartvigsen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos GN Netcom A/S i stedet for Kristian Boye Vestergaard (kilde: CVR).

GN Netcom producerer headsets.

Grøn-Industri ApS
Hanne Horsbøll Peck er indtrådt som bestyrelsesformand hos Grøn Industri A/S. Samtidig er Andrew Ivar Peck og Anna Louise Horsbøll Peck indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Grøn-Industri ApS er et konsulentfirma med speciale i LED-belysning og staldventilation.

GPV International A/S
Jens Bjerg Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos GPV International A/S i stedet for Poul Viggo Bartels Petersen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Poul Erik Schou-Pedersen og Jørn Ankær Thomsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Johannes Huus Bogh, Ole Christensen, Tove Davidsen, Bjarne Skaarup Jepsen og Per Gran Pedersen (kilde: CVR).

GPV er en outsourcing-partner med kernekompetencer inden for produktion af elektronik- og mekanikkomponenter og totalløsninger.

Grundfos Operations A/S
Niels Herman Møller Jensen er indtrådt i direktionen hos Grundfos Operations A/S i stedet for Stephane Laurent Gilles Simonetta. Samtidig er Klavs Christensen Hornum og Stephane Laurent Gilles Simonetta indtrådt i bestyrelsen i stedet for Knud Valdemar Mørk Krægpøth og Clément Fickinger (kilde: CVR).

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.

Kjærulf Pedersen A/S
Søren Hornbæk Svendsen er indtrådt i bestyrelsen hos Kjærulf Pedersen A/S (kilde: CVR).

Kjærulf Pedersen A/S producerer sensorer til måling af temperatur, fugtighed og CO2.

Lyngsoe Systems A/S
Rasmus Philip Buhl Lokvig er udnævnt til næstformand for bestyrelsen hos Lyngsoe Systems A/S og Lyngsoe Systems Holding A/S i stedet for Vilhelm Eigil Hahn-Petersen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Lyngsoe Systems A/S leverer komplekse it-løsninger til logistikvirksomheder.

Roliba A/S
Finn Allsø Jensen er udtrådt af direktionen hos Roliba A/S. Samtidig er Carsten Schmidt udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Roliba A/S er en B2B-handelsvirksomhed, der sælger belysning og værktøj.

Sat-Com Teknik ApS
Janne Iwers Knudsen, Helmer Risskov Knudsen og Michael Risskov Knudsen er indtrådt i bestyrelsen hos Sat-Com Teknik ApS (kilde: CVR).

Sat-Com Teknik ApS er leverandør af antenner.

Siemens Industry Software A/S
Mats Friberg er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Siemens Industry Software A/S i stedet for Ole Nygaard (kilde: CVR).

Siemens Industry Software A/S er leverandør af software til projektering og vedligeholdelse af procesanlæg.

Spectralink Communikation ApS
Douglas Charles Werking er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Spectralink Communikation ApS, Spectralink Denmark ApS og Spectralink Europe ApS i stedet for Danny Ross Mondor (kilde: CVR).

Spectralink leverer trådløse telefoniløsninger.

Weibel Scientific A/S
Sten Naae Hornsleth er indtrådt i bestyrelsen hos Weibel Scientific A/S (kilde: CVR).

Weibel Scientific A/S er et dansk firma baseret i Allerød, som udvikler radar-teknologi.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094