23948sdkhjf

Nyt billetsystem skal forbedre oplevelsen i FCN

FC Nordsjælland går sammen med NewC om at forbedre fanoplevelsen på Right to Dream Park

Superligaen starter i denne weekend efter vinterpausen. Her indleder Farum-klubben FC Nordsjælland årets start på den førende danske liga ved at invie et nyt billetsystem på Rights to Dream Park.

- Vi har en klar målsætning om at ville skabe en bedre fanoplevelse for vores fans, og det nye partnerskab med NewC vil være en betydningsfuld forbedring af fanoplevelsen her i Right to Dream Park, og det er vi meget glade for. Alt, hvad vi vil forsøge at gøre i fremtiden på fandelen, vil handle om at gøre rejsen for fansene langt bedre og mere interessant lige fra det øjeblik, de logger på for at bestille en billet, til de vender hjem igen efter kampen, fortæller kommerciel direktør Jacob Naish på klubbens hjemmeside.

En del af forbedringen er indførelsen af billetsystemet Roboticket. Det står NewC for at implementere på det tidligere Farum Park.

- Vores mission i NewC er at hjælpe med at kunne digitalisere Right to Dream Park og være med til at give FCN muligheden for at revolutionere fanrejsen og engagere fans samt partnere ved at bringe dem tættere på FCN og de værdier, som klubben står for, tilføjer direktør Mikkel Skou fra NewC.

NewC arbejder i forvejen sammen med flere superligaklubber foruden DBU og Divisionsforeningen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469