23948sdkhjf

Tyskere køber dansk forstærkerproducent

Infineon Technology har været på indkøb i Herlev

Infineon Technology overtager Merus Audio i Herlev. Det oplyser den tyske køber i en pressemeddelelse. 

Det danske firma, som blev etableret i 2010 af Hans Hasselby-Andersen og Mikkel Hoyerby, fremstiller energieffektive integrerede forstærkerløsninger til højttalere. Blandt andet de batteridrevne af slagsen, og netop der ser den nye ejer en fordel ved at få fingre i Merus Audios patenterede teknologi. 

- Dette træk styrker vores evne til at tilbyde kunderne fuldt integrerede systemløsninger til smart-højttalere, siger Andreas Urschitz, chef for Infineon-divisionen Power Management & Multimarket, og tilføjer: 

- Merus Audios innovative audio forstærker-teknologi komplementerer Infineons eksisterende ekspertise inden for sensor og audio behandling særdeles godt. 

Underskudsgivende sidste år
Planen er nu, at det danske iværksætterfirma skal integreres fuldt ud i Infineons eksisterende audioforretning og blive en del af divisionen Power Management & Multimarket.

Selskaberne er enige om ikke at oplyse de økonomiske detaljer omkring handlen.

Seneste tilgængelige årsrapport fra Merus Audio, som dækker 2016, viser et bruttotab på -2,33 mio. kr. og et resultat før skat på -10,37 mio. kr. I 2015 var tallene henholdsvis -0,72 mio. kr. og -4,40 mio. kr.

Ud over hovedkontoret i Herlev har det danske selskab registreret salgskontorer i Singapore, Hong Kong og USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081