23948sdkhjf

Sorte tal hos ChemoMetec

Første halvår bød på solid omsætningsvækst hos den danske medico-producent.
I første halvår af regnskabsåret 2010/2011 opnåede ChemoMetec en omsætning på 19,8 mio. kr. svarende til en vækst på 24 %.

Fremgangen er drevet af salg af både analyseinstrumenter og forbrugsvarer. Salget af analyseinstrumenter steg med mere end 37 %, mens omsætningen af forbrugsvarer blev øget med 22 %.

Bredt funderet vækst
Resultat af primær drift blev et overskud på 0,9 mio. kr. mod et nulresultat i samme periode sidste år, og resultat før skat blev et plus på 0,6 mio. kr. mod et underskud på 0,2 mio. kr. i første halvår 2009/2010.

- Det er særdeles tilfredsstillende at kunne konstatere, at vi fortsat kan øge omsætningen, og at væksten er bredt funderet på både nye og etablerede instrumenttyper samt på vores engangskassetter. Vi arbejder aktivt med de tilbagemeldinger, vi får fra markedet, og i øjeblikket oplever vi et stort behov for, at kunderne selv kan definere deres analyser, hvorfor vi har fokuseret en stor del af udviklingsarbejdet i det forløbne halvår på implementering af denne nye funktionalitet, som forventes klar inden regnskabsårets udløb, siger administrerende direktør Martin Glensbjerg.

For resten af 2010/2011 fastholdes de økonomiske forventninger. ChemoMetec kalkulerer således stadig med en omsætning på 37 mio. kr. og et driftsresultat i intervallet 1 mio. kr. til -1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078