23948sdkhjf

Kendt formel gav bonus med det samme

Salgsklare DPA Microphones høster frugterne af investeringer i organisationen

DPA Microphones er tilbage på vækstsporet. 

En del af forklaringen er investeringer på de britiske og engelske markeder, hvor firmaet sidste efterår skød ekstra penge i at opbygge egen distribution og salgsorganisation, fortæller Kalle Hvidt Nielsen, administrerende direktør hos producenten af high-end mikrofoner til Finans.dk.  

Resultaterne kom næsten med det samme. 

- I modsætning til distributører har vi mulighed for at køre back office, support og logistik centralt fra Danmark, og der får vi nogle synergier og gevinster. Men det væsentlige er, at vi fået et meget mere direkte impact på markedet. Vi kan tage direkte ud og tage fat i store kunder, når vi lancerer et produkt, og det giver bare en gevinst, siger Kalle Hvidt Nielsen til Finans.dk. 

Satset i Tyskland og Storbritannien var Inspireret af firmaets erfaringer fra en succesfulde etablering af egen salgsorganisation i Nordamerika.

DPA Microphones rygtes tæt på et salg. Selskabets ejer, kapitalfonden Riverside, har angiveligt hyret investeringsbanken Alantra til at finde en køber i en handel, som kan lande på den sjove side af 600 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105