23948sdkhjf

Fynsk underleverandør kravler op på værdikæden

Tommerup Elektroniks 18 år gamle søsterselskab Inno-Sign øjner nye markeder.

Det skriver Made - Manufacturing Academy of Denmark, på sin hjemmeside

Firmaet udvikler blandt andet displays og prislinjer til benzinstationer, altså elektronikken og tallene i en benzinprismast. Virksomheden har fået et kundeønske om også at levere en mere færdig løsning, en hel stander, og ikke kun den elektroniske del.

- Det har vi set et potentiale i. Vi vil på den måde kunne tilbyde flere ydelser og få adgang til nye kunder og markeder, siger Henrik Frydendal, administrerende direktør hos Inno-Sign og sammen med Ole Rørdam Larsen medejer af Inno-Sign samt Tommerup Elektronik, til made.dk. 

- En anden fordel ved at levere et samlet produkt er, at vi kan bruge vores erfaringer og viden på området til at designe den bedst mulige pylon for vores elektronik, som selvfølgelig ikke bør udsættes for megen vand eller varme. Kvaliteten af vores elektronik afhænger således af kvaliteten af det, som omgiver elektronikken, fortsætter han.

Kritisk blik på processerne
Men at gå fra at være leverandør af en komponent til leverandør af et helt produkt eller system kræver nye arbejdsgange og processer i virksomheden samt overvejelser om de risici og ansvar, man påtager sig. 

I et MADE Demonstrationsprojekt fik Inno-Sign således støtte fra Force Technology til at gennemgå og kvalitetssikre alle de relevante processer og beslutninger for at kunne bevæge sig højere op i værdikæden og levere en mere samlet løsning. 

De kritiske øjne på virksomhedens organisation, processer og arbejdsgange har belønnet sig. 

Prototypen står i Greve
Der er blandt andet taget beslutninger om, hvilke dele af hele det færdige produkt der skal fremstilles på fabrikken i Tommerup Stationsby, hvilke dele som skal varetages af underleverandører, og hvem der skal have ansvaret for at leve op til gældende regler og myndighedskrav til de færdige løsninger. 

Inno-Sign er kommet så langt, at der i dag står en prototype på et færdigt produkt – en pylon med benzinprislinjer – på en tankstation ved en motorvejsafkørsel i Greve syd for København. 

- Vi har fået et godt afsæt til at komme videre med de her produkter. Næste skridt er at satse yderligere på markeder som Norge og Sverige. Der vil vi bruge pylonen, for vi føler, at vi har fået en døråbner i form af et udvidet produktsortiment, fortæller Henrik Frydendal fra Inno-Sign.

Kilde: Made

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093