23948sdkhjf

Sådan oplever elektronikproducenterne E-16

Brunch og champagne. De danske elektronikproducenter disker op med lidt af hvert på den store elektronikmesse i Odense
E-16 er elektronikindustriens mødested, og elektronikproducenterne er i stor stil tilstede i de varme messehaller i Odense. Electronic Supplys udsendte har været forbi flere af dem for at vejre stemningen.

Seritronic havde valgt en anderledes – og meget populær – måde at komme i kontakt med kunderne: Brunch.

- Vi møder kunderne i øjenhøjde, lød det onsdag fra Henning Brandt, som kunne fortælle, at tilstrømningen til Seritronics messebrunch næsten havde været for stor. Al tilgængelig plads, borde og podier havde været inddraget for at få plads til de mange gæster.

- Det er en oplagt måde at møde de kunder, som vi ellers ikke når rundt til.

På BHEs utraditionelle stand var

Tre hurtige til EMSerne

Karl Aage Nielsen, BB Electronics
Hvorfor har I valgt at udstille på E-16?
- For at vise flaget. Det er det væsentlige.

Hvad har været det værste indtil videre?
- Der har været for få besøgende. Håber det bliver bedre i morgen (onsdag, red.)

Og det bedste ved messen?
- Det netværk vi har. Gamle bekendtskaber mødes.

Keld Ravnmark, Micro Technic:
Hvorfor har i valgt at udstille på E-16
- Leads og kontakter, og så for at give indtryk af, hvad vi laver. Vi laver underleverandørarbejde, men laver også udvikling for andre og af egne produkter.

- Så har folk en god idé, så kan de henvende sig.

Hvad er det bedste ved at være på messen?
- Man møder kunder og mulige kunder. Fornyer gamle bekendtskaber.

Hvad er så det værste?
- Man får så ondt i benene. Når man har været i branchen så mange år som mig, kan det være svært at komme op.

Søren Christiansen, senior program manager, GPV
Hvorfor er GPV på E-16?
- Vi er Danmarks største underleverandør, så vi skal være her.

De bedste indtil videre (onsdag), hvad har det været?
- Besøgsmæssigt har det været fint. Vi har fået nogle gode leads og samtidig holdt hånd i de eksisterende og givet dem den attention det skal have.

Og det værste?
- Varmen! (temperaturen var en stor udfordring for mange Electronic Supply talte med, red.)
der intet, som gav indtryk af, at her var der tale om en østjysk EMS-virksomhed. Til gengæld var der champagne og friskbrygget kaffe.

Besøg var der også masser af onsdag, hvor Electronic Supply mødte key account manager Pia Hausager. Hun kunne fortælle om mange interesserede og interessante gæster.

Store omvæltninger hos de store EMSere
Den store danske EMSer GPV har været igennem store omvæltning i årets løb med nye ejere og store investeringer. E-16 er derfor en god lejlighed for at fortælle om disse omvæltninger, og hvor firmaet står i dag, fortalte Søren Christiansen, senior program manager til Electronic Supply.

Fra BB Electronics’ side er historien tæt på identisk. Selskabets nye struktur og nye ejerskab skal promoveres for den danske elektronikindustri.

- Vi er stadig i markedet. Nu er vi kommet over på den anden side af en turnaround. Så med det nye ejerskab kan vi udvikle firmaet, sagde Karl Aage Nielsen, segment sales manager ved BB Electronics.

Blevet mere bevidste om kompetencerne
På Micro Technics’ stand kunne Keld Ravnmark tidligt tirsdag fortælle, at der trods begrænset tilstrømning allerede havde været nogle interessante leads.

For den fynske elektronikproducent er E-16 også det oplagt forum at fortælle, at udviklingsarbejdet er blevet vigtigere:

- Vi er blevet mere bevidste om at vi er mere end en EMSer, også i forhold til for to år siden (E-14, red.), sagde Keld Ravnmark.

Rene Andresen, salgschef ved Tommerup Elektronik, havde en lignende oplevelse af fremmødet, da Electronic Supply fik en snak tirsdag.

For den fynsk elektronikproducent bliver E-16 blandt andet brugt til at vise de print i op til 1,5 meter, de nu fremstiller på fabrikken i Tommerup. Til formålet er indkøbt en ny maskine, så firmaet har været i stand til at honorere en ordre fra en kunde i Svendborg. Der bliver de lange print anvendt til belysning i autograve i autoværksteder.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125