23948sdkhjf

Logimatic vinder ordre hos fødevaregigant

Irske Kerry Ingredients’ afdeling i Glamsbjerg på Fyn skal have gennemført en komplet opgradering af automationssystemet.
På fabrikken i Glamsbjerg kører produktionen døgnet rundt med en samlet produktion på over 10 tons i døgnet.

Ostepulveret, der laves i ca. 30 varianter, videresælges primært til en bred vifte af andre producenter og bruges blandt andet i snacks som chips og osterejer, færdigvarer som ostesaucer og færdigretter, pose- og brevprodukter som fx pulversupper og inden for saltkiksindustrien.

Logimatic har fået ordre på at opdatere det komplette automationssystem på den ene af to spraytørreproduktionstårne, som ombygges til et moderne redundant PLC system (TSX Modicon med ca. 450 stk. I/O) og med overordnet SCADA system (Vijeo Citect) fra automationsleverandøren Schneider Electric.

På grund af de intensive produktionsforhold kommer den praktiske overgang til det opdaterede automationssystem til at skal forløbe over en stram tidsplan på kun tre dage, og hele forløbet planlægges og forberedes med henblik på, at produktionen er tilbage på 100 % inden for maks. fem dage. Projektet skal udføres i første uge af maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094