23948sdkhjf

Lithium Balance vil etablere sig i USA

Den danske producent af batterier til elbiler leder efter et egnet sted til et amerikansk hovedkvarter.
Der er masser af muligheder for salg af de danske batteri-systemer i USA, men for at skubbe salget i gang er Lithium Balance nødt til at være lokalt til stede.

- Hvis vi skal have succes i USA, så er vi nødt til at være til stede i markedet med egne folk. Vi har allerede kunder i USA, men det er sværere at få dem til at bide på krogen, når vi ikke er derovre. Så derfor har vi besluttet at gå i gang med etablering på det amerikanske marked, ligesom vi også har besluttet at etablere os på det kinesiske marked, udtaler administrerende direktør Lars Barkler til Elektronikbranchen.dk.

Konkret har virksomheden kig på Portland i Oregon, men direktøren slår fast, at der endnu ikke er truffet nogen endelig beslutning. Han forventer, at det amerikanske kontor vil blive bemandet med to teknikere og to sælgere.

Inden etableringen i både Kina og USA er det dog nødvendigt at skaffe yderligere kapital. Lars Barkler anslår, at ekspansionen vil koste ca. 15 mio. kr. Investorerne i Danmark har hidtil været lunke overfor ideen. Til gengæld oplever direktøren større interesse for at komme med i projektet i vores nabolande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078