23948sdkhjf

Delta i hastig vækst

Sidste år åbnede Delta afdeling i Århus. Nu er turen kommet til Sønderborg, hvor det lokale Center for Software Innovation (CSI) bliver en del af Delta – og brohoved til såvel den syddanske som nordtyske region.
Gennem kriseårene har Delta ansat mere end 30 nye medarbejdere og tæller nu ca. 270 ansatte fordelt på afdelinger i Danmark, England og Sverige. I 2010 åbnede Delta ny afdeling i Skejby, og med hovedkontor i Hørsholm samt lokale afdelinger i Odense, Them og Århus fortsætter man den ekspansive strategi og opruster nu i det sydligste Danmark.

– Når valget denne gang er faldet på Sønderborg og region Syddanmark, skyldes det dels, at området er centrum for en af Europas stærkeste mekatronikklynger og dels, at også det nordtyske område er særdeles interessant for os. Samtidig får vi med sammenlægningen med Center for Software Innovation i Sønderborg unikke kompetencer inden for teknologiforankring i små og mellemstore virksomheder. Her har CSI nemlig gennem årene vist bemærkelsesværdige resultater, forklarer Per Hartlev, der er administrerende direktør i Delta.

Lokal repræsentation er vejen frem
Delta lægger ikke skjul på, at det også fremover vil være virksomhedens strategi at skabe stærke, lokale vækstcentre i de områder, hvor der er særligt behov for videntunge kompetencer og faciliteter.

– Vores opgave er at hjælpe andre virksomheder med at benytte svær tilgængelig teknologi på bedst mulig måde. Især når det kommer til produktudvikling og videnforankring i de små og mellemstore virksomheder, er det vores erfaring, at nærhedsprincippet er afgørende. Det gør ganske enkelt en forskel at være helt tæt på virksomhederne, fordi vi får en helt anden forståelse for området og de særlige udfordringer, de lokale virksomheder står over for, siger Per Hartlev.

Sønderjysk glæde
Strategien om lokal repræsentation og forankring vækker glæde i det sønderjyske, hvor der tages særdeles godt imod nyheden om sammenlægningen af Center for Software Innovation med Delta. Det gælder ikke mindst hos Danfoss, der oprindeligt var en af drivkræfterne bag etableringen af CSI, ud fra ønsket om at styrke områdets softwarekompetencer.

– Det er en rigtig god nyhed og helt i den ånd, CSI blev grundlagt i. CSI’s kompetencer inden for indlejret software er i topklasse, og fusionen med Delta styrker kompetencerne yderligere og giver nye muligheder. Områdets virksomheder får således et førende videncenter helt tæt på, og samtidig betyder det, at flere spændende opgaver kommer til Sønderborg. Fusionen har styrket CSI, og jeg er glad for, at vi beholder og udbygger kompetencerne her frem for at flytte dem til København, siger Jørgen Mads Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094