23948sdkhjf

Lysfirmaer indleder samarbejde

Aarhus-baseret producent af LED-lys og -løsninger får en hjælpende hånd

Det aarhusianske lysfirma SGM Light indelder et salgssamarbejde med distributøren Matrix, der har en afdeling i Aarhus.

Det er tidligere grundlægger af Martin Gruppen Peter Johansen, der nu står bag SGM Light.

Matrix distribuerer professionelt audio, lys, AV og scene udstyr til det danske marked. For SGM er det netop målet at komme ud til de danske kunder via det nye samarbejde, lyder det i en pressemeddelelse.

Har rejst sig fra asken

SGM Light fik nye ejere tilbage i november 2015 i kølvandet på en konkurs.

Investeringsfirmaet Eurofinim med italienske Paolo Covre i spidsen overtogden aarhusianske producent af belysningsprodukter.

Firmaet fortsatte uændret under det nye ejerskab med 85 ansatte og firmaets stifte, Peter Johansen, som administrerende direktør. Samtidig var det internationale distributionsnetværk intakt.

- Vores fokus i hverdagen er i høj grad rettet mod de store eksportmarkeder, men vi vil også gerne tilgodese vores kunder på vores hjemmemarked og de får nu flere muligheder for at få demonstreret vores lys, siger Peter Johansen, administrerende direktør, SGM Light.

- Alle produkter bliver produceret her i huset, hvor vores produktion ligger i den ene fløj af bygningen. Det giver en utrolig fleksibilitet og stor omstillingsparathed, fortsætter han.

Det nye samarbejde har været under opsejling gennem flere år. Næste gang Matrix får lejlighed for at demonstrere SGM’s lys for kunderne er på messen ProAV Expo i Bella Centret i oktober og november.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094