23948sdkhjf

Ny robotvirksomhed vil sætte turbo på fleksibel produktion

Happtec er blevet en del af Odense Robotics

Smartphones er grundinspirationskilden for Happtec, der har store ambitioner om at revolutionere Produktionsdanmark gennem en kombination af robotautomation, forenkling og unik viden. Kernen i Happtec består i simplificering i form af at integrere hardware, software, IOT og omfattende skybaserede datamængder kombineret med kunstig intelligens (AI).

Det skal ske ved at forbinde plug and play-hardware, som for eksempel cobots med, apps. Det er samme princip, som har gjort smartphones til allemandseje.

- Happtecs løsning giver brugerne adgang til fleksible plug and play-hardwaremoduler med sofistikerede apps. Som det væsentlige tredje element får brugerne både adgang til egne data samt online adgang til omfattende datamængder om specifikke og beslægtede produktionsprocesser, siger Andreas Holmetoft Lyder, CTO i Happtec.

Ved at tilføje omfattende data og AI vil Happtec øge virksomhedernes vidensniveau, lette produktionsprocesserne og minimere integrationstiden.

Resultatet er ifølge virksomheden en optimering af de skalérbare fremstillingsmuligheder, mens de respektive produkters værdiskabende time to market afkortes.

 

Med i ejerkredsen er den nordjyske automationsvirksomhed Technicon.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11